Utlysning av forskningsmedel - Systembolagets Alkoholforskningsråd - Hedlund, Helen (Socialmedicinsk tidskrift, 2025)
Systembolagets Alkoholforskningsråd fördelar varje år 10 miljoner kronor till forskning som bidrar till ökad kunskap inom alkoholforskningsfältet. Forskning som är av särskild betydelse för det förebyggande arbetet mot alkoholskador prioriteras.