Nytt från FSS:: Låt kommunerna ta över hela primärvården! - Borg, Arne (Socialmedicinsk tidskrift, 1990)
FSS uppvaktade i mitten av januari socialministrarna om de reformer inom äldreomsorgen som nu förestår. Redan i föreningens remissyttrande över äldredelegationens betänkande (refererat i förra nr av denna tidskrift) framhöll vi att frågan om ett samlat kommunalt huvudmannaskap för hela primärvården snarast måste tas upp för behandling.