Bokrecensioner - Haglund m fl, Bo J A (Socialmedicinsk tidskrift, 1990)
Böcker som recenseras är: EVA THUNE JACOBSEN: Nansengadekvarteret under lup PETER OAKLEY: Community involvement in health development, an examination of the critical issues KERSTIN BERGENTZ OCH INGER HAEGER (Red): Sjuksköterske handboken Barnmiljörådet och Folksam, 1989: Hur förebygga barnolycksfall på 1990-talet? Barnsäkerhetsarbetet i Sverige 35 år. Minnen och erfarenheter för framtiden Seminarierapport. DSF (Delegationen for social forskning), Socialdeparte mentet, I 03 33 Stockholm. 1989: Barnomsorgen i ett samhällsekonomiskt perspektiv TOR SVERNE och INGA SYLVANDER: Etik och juridik för psykologer och psykoterapeuter HANS-ERIK HERMANSSON: Fristadens barn. Om ungdomars livsstilar, kulturer och framtidspers pektiv i 80-talets Sverige.