Suicid som följd av problem på arbetsplatsen - Leymann, Heinz (Socialmedicinsk tidskrift, 1990)
I denna artikel diskuteras ett samband mellan suicid och distinkt beskrivna förhållanden i arbetslivet. Forskningen är ny och har utvecklats i Sverige. I andra länder har forskning hittills inte förekommit, emellertid planeras sådan i Norge och Finland.