Homeopatisk blodtrycksbehandling: - En randomiserad cross-over studie - Richter, Arina; Hartford, Marianne; Hjalmarson, Åke; Björklund, Estrid (Socialmedicinsk tidskrift, 1990)
Denna artikel redovisar erfarenheter från en kontrollerad undersökning av värdet med homeopatisk behandling hos människor med otillfredsställande blodtryckskontroll trots pågående behandling. Projektet ingick som en del i forskningsprojekt om alternativmedicin som Göteborgs sjukvårdsförvaltning stödde.