Tio argument för att vända sig till alternativmedicinen - Lönnblom, Carl-Erik (Socialmedicinsk tidskrift, 1990)
Med utgångspunkt från undersökningarna av svenska folkets inställning till och erfarenhet av alternativmedicin ger Carl-Erik Lönnblom ordförande i Kommittén för Alternativmedicin (KAM), argument för alternativmedicinen. KAM, som bildades 1984, är ett organ för alla alternativterapiformer för att stödja, främja och försvara alternativmedicinen och utarbeta riktlinjer för en gemensam målsättning inför framtiden.