Svar på "Skyll Dig själv" - Andersson, Lars (Socialmedicinsk tidskrift, 1990)
Sällan har ett seriöst debattinlägg som skrivits med omsorg om ansvaret för vårt gemensamma bästa fått en å snedvriden bedömning som av Arne Borg i Social utblick i nr 7 av Social medicinsk tidskrift.