Mot ett nytt tandvårdssystem - Petersson, Lars G; Westerberg, Ingvar (Socialmedicinsk tidskrift, 1989)
I denna artikel presenteras och belyses olika förutsättningar och förslag att förändra nuvarande försäkringssystem inom tandvården. Strävan att förändra tandvårdsförsäkringen hänger samman med den förbättrade tandhälsan och innehållet i den nya tandvårdslagen. Lars G Petersson är docent och klinikchef vid Odontologiska specialistkliniken i Halmstad och Ingvar Westerberg fil. dr. och högskolelektor, Ekonomiska institutionen, universitetet i Linköping.