Julaftonsteoremet i social version - Åkerman, Henrik (Socialmedicinsk tidskrift, 1989)
Ekonomiska konsekvenser av vårdideologiska mål enligt omsorgslagen eller ideologiska konsekvenser av ekonomiska realiteter aktualiseras i denna artikel.