Hälso- och sjukvård för äldre: - en behovsstudie - Adolfsson, Lars-Erik; Bränsvik, Rut (Socialmedicinsk tidskrift, 1987)
Uppsökande och hälsovårdande verksamhet bland äldre har blivit en alltmer aktuell arbets uppgift för primärvården. Lars-Erik Adolfsson, distriktsläkare, Bankeryds vårdcentral och Rut Bränsvik, distriktssköterska, Norrahammars vårdcentral redovisar i följande artikel hur en sådan verksamhet kan utformas.