Bokrecensioner - Haglund mfl, Gustav (Socialmedicinsk tidskrift, 1987)
Recenserade böcker: HANS WEDEL, HARALD SlEM: Prevention i primärvården KARL ERIK ROSENGREN (red): På gott och ont: Barn och ung dom, TV och video WEISS: Den kvävda känslan