Verksamheten vid en klinisk sexologisk enhet - Fugl-Meyer , Kerstin S (Socialmedicinsk tidskrift, 1987)
Sedan drygt ett år finns vid Universitetet och Regionsjukhuset i Umeå en klinisk sexologisk enhet. Den har utöver sexualrådgivande och - terapeutiska åtaganden också till uppgift att undervisa och bedriva forskning. Förutsättningarna för enhetens tillkomst samt en summarisk översikt över verksamheten under första året redovisas här.