Olycksfallsepidemiologisk forskning - Bjärås, Gunilla (Socialmedicinsk tidskrift, 1987)
Föreliggande temanummer är en uppföljning av Svensk Epidemiologisk Förening och Svensk Socialmedicinsk Förenings höstmöte 1986. Huvudämnet vid mötet var Olyckfallsepidemiologisk forskning. Symposiet delades in i tre olika teman - register, klassifikation och intervention. Flertalet av de vid symposiet presenterade inläggen har därefter kompletterats och bearbetats ytterligare. De publiceras här som ett sammanhållet temanummer.