Nytt från FSS : Pedagogiskt program för fritidshem - FSS Föreningen Sveriges Socialchefer (Socialmedicinsk tidskrift, 1986)
Socialstyrelsen har givit Föreningen Sveriges Socialchefer (FSS) tillfälle att yttra sig över "Förslag till pedagogiskt program för fritidshem". Inledningsvis vill FSS betona att det är av stort värde att SoS ger kommunerna vägledning och stöd vid planering av fritidshemmens inre verksamhet. För fritidshemmens del finns stort behov av att ge den inre verksamheten tydliga mål och en tydlig identitet, vilket detta slag av program kan medverka till.