Nytt från FSS : Samarbetet förskola - skola - FSS - Föreningen Sveriges Socialchefer (Socialmedicinsk tidskrift, 1986)
FSS har givits tillfälle att yttra sig över "Förskola - skola - kommitténs betänkande SOU 1985: 22". Ur yttrandet återges här de avsnitt som handlar om samverkan, gemensam målformulering, grundutbildning och fortbildning samt skolplikt och skolmognad