Bokrecensioner - Fisk m fl, Sven (Socialmedicinsk tidskrift, 1986)
Böcker som recenseras är: LENA STRAND: Tidsmiljonärerna INGE JOHANSSON: Alkoholkonflikten en terapeutisk metod S GUSTAFSON och N UDDENBERG: På annorlunda villkor HEIJBEL OCH NILSSON: Sexualitet och missbruk HAWTON K & CATALAN J: Självmordsförsök - bedömning och behandling BIRGITTA FALLENIUS: Psykotiskt beteende och borderlinestörning KERSTIN ALM, IA LINANDER, CHRISTER LINDMAN: Samarbete föräldrar-personal CHRISTINA LJUNGSTRÖM: Lekterapi på sjukhus ANJA THORKELSSON- LI DAHL: Tvillingar KERSTIN VINTERHED: De andra föräldrarna