Råslättsmodellen - ett utvecklat nätverksarbete - Svanängen, Morgan (Socialmedicinsk tidskrift, 1986)
Att utveckla samverkan är egentligen som Morgan Svanängen, sektionschef på socialförvaltningen i Råslätt, skriver att utveckla ett nätverksarbete.