Samverkan på Treklövern, social- och vårdcentral med apotek - Urwitz, Viveca (Socialmedicinsk tidskrift, 1986)
Det senaste, större samverkansprojektet mellan socialtjänst, primärvård och apotek är förlagt till Rissne i Sundbyberg. En nära samverkan i planering, rekrytering av medarbetare och introduktionsutbildning syns ha gett en mycket god start för Treklövern.