Samverkan i förebyggande barnhälsovårdsarbete - Andersson, Hans (Socialmedicinsk tidskrift, 1986)
Offensivt hälsoarbete kräver ett utökat samarbete med patienten och hennes omgivning, skriver Hans Andersson. Artikeln handlar om arbetet med ett samverkansprojekt i Örebro, Alergiprojektet.