Reflektioner efter tolv års samarbete - Beskow, Gunnel (Socialmedicinsk tidskrift, 1986)
Mångårig erfarenhet av arbete som socialsekreterare på vårdcentral är utgångspunkten för denna artikel. Gunnel Beskow beskriver hur det är att själv få plöja sitt arbetsfält, begrunda växtlighet och skörderesultat.