Utvärdering av Ockelbo-projektet - Westling, Olle (Socialmedicinsk tidskrift, 1986)
Ockelbo-projektet är ett samverkansprojekt mellan kommun och landsting med inriktning på psykiatri vars arbetsformer visat sig vara framgångsrika. Olle Westling, socialchef i Ockelbo kommun, redogör i artikeln närmare för bakgrund, arbetssätt och resultat.