Samverkan - möjligheter och hinder - Sigurdsen, Gertrud (Socialmedicinsk tidskrift, 1986)
Med utgångspunkt i lagstiftningarna för hälso- och sjukvården respektive socialtjänsten redogör socialminister Gertrud Sigurdsen för möjligheter och hinder för samverkan samt för utveckling och planer inom några centrala samverkansområden.