Användarkravspecifikation för ADB-stöd inom företagshälsovården - Lindberg, Lars-Eric (Socialmedicinsk tidskrift, 1985)
Med stöd av Arbetarskyddsfonden har en projektgrupp specifiserat företagshälsovårdens behov av ett framtida ADB-system. Företagshälsovården har stora behov av fungerande populationsregister och miljöbeskrivningar. Ett datorstöd för företagshälsovården skall stödja en integrerad teknisk och medicinsk verksamhet.