Nytt från FSS : Riv inte upp socialtjänstreformen - FSS - Föreningen Sveriges Socialchefer (Socialmedicinsk tidskrift, 1985)
Föreningen Sveriges Socialchefer antog ett uttalande den 8 februari tillsammans med 12 andra riksorganisationer. där man uttrycker sin djupa oro över bitr. socialministerns planer på att riva upp socialtjänstreformen och återinföra tvångsinstrument som övervakning och föreskrift i socialtjänstlagstiftningen.