Bokrecensioner - Pehrsson m fl, Gunnel (Socialmedicinsk tidskrift, 1985)
Böcker som recenseras är: BRITT PERSSON: Att skilja barn från föräldrar HEAP, KEN (red): Incest GILL WETTERGREN &. GILL: Skälig misstanke - ett fall av misstänkt incest Allmänna Barnhuset: Barnet i samhällsplaneringen Norska och svenska erfarenheter. 1984. Lekotek för barn med behov av särskilt stöd (broschyr).