Bokrecensioner - Rasmussen m fl, Finn (Socialmedicinsk tidskrift, 1984)
Böcker som recenseras är: BILLE och BRIEDITIS: MDB-barn. Några erfarenheter från Folke Bernadottehemmet. BERTIL CARLSSON: Grundläggande forskningsmetodik för vårdvetenskap och beteendevetenskap BO BJELVENHAMMAR: Studiemetodik för vårdinriktade utbildningar Omvårdnad - en konferensrapport (Socialstyrelsen redovisar 1983: 8) Rapport från omvårdnadskonferens i Örebro 5 maj 1983