Bilens inre säkerhet - Gustafsson, Hans; Nygren, Åke; Tingvall, Claes (Socialmedicinsk tidskrift, 1983)
Hans Gustafsson är sektionschef vid Folksam. Åke Nygren är läkare vid Karolinska sjukhuset och knuten till Folksam. Claes Tingvall är statistiker och knuten till Folksam. Samtliga har under flera år varit verksamma inom området trafiksäkerhet och trafikmedicin och bildar numera gruppen Folksams trafiksäkerhetsforskning.