Barns säkerhet i bil - Rydgren, Hans (Socialmedicinsk tidskrift, 1983)
I artikeln presenteras resultat från undersökningar som Trafiksäkerhetsverket genomfört rörande barns användning av skyddsanordningar i bil. Dessutom ges en kort historik över den utveckling som lett fram till dagens situation när det gäller barns säkerhet i bil.