Barnmisshandelskongress i Amsterdam - Blomstrand, Svante (Socialmedicinsk tidskrift, 1982)
Den tredje internationella kongressen om barnmisshandel ägde våren 1981 rum i Amsterdam. Kongressen som vände sig till olika kategorier av vårdarbetare - socialarbetare, jurister, läkare och psykologer - refereras i nedanstående artikel av Svante Blomstrand, barnmedicinare vid de fristående poliklinikerna i Göteborg.