Förändringsarbete i primärvården: - Förstärkt psykosocialt innehåll i mödra- och barnhälsovården - Sundström-Feigenberg, Kajsa (Socialmedicinsk tidskrift, 1982)
Inom mödra- och barnhälsovården har under senare år uppmärksamheten på psykologiska och sociala frågor ökat. Preventivmedelsrådgivningen, integrerad i mödrahälsovården har givit barnmorskorna tillfälle att utveckla ett psykosocialt arbetssätt och reformen om föräldrautbildning ger möjlighet att ytterligare stärka det psykosociala vårdinnehållet.