Nytt från FSS : Narkotikabrott - FSS Föreningen Sveriges Socialchefer (Socialmedicinsk tidskrift, 1982)
Brottsförebyggande rådet (BRÅ) har av regeringen fått i uppdrag att göra en översyn av lagstiftning mot organiserad och ekonomisk brottslighet. I anslutning härtill överlämnade BRÅ i december 1981 en promemoria med förslag till vissa ändringar i regleringen av narkotikabrotten. Föreningen Sveriges Socialchefer (FSS) har beretts tillfälle att avge yttrande över denna promemoria och får med anledning härav anföra följande.