Bokrecensioner - Tode m fl, Kerstin (Socialmedicinsk tidskrift, 1982)
Böcker som recenseras är: WULFF FELDMAN: Föräldrautbildning i samtals grupp KARI KVISLE: "det er noe i veien med barnet ... " INGER TÖRNQVIST: För Barnen talar leken TG R BOWER: Barnets tidiga utveckling BITTE LUNDBORG RED: Förändra barnens villkor PER-ANDERS RYDELIUS: Barn till alkoholiserade fäder. Social anpassning och hälsotillstånd under 20 år. KARL GRUNEWALD, TURE JÖNSSON: Handikappade barn i u-länder BENGT I LINDSKOG L ZETTERBERG: Medicinsk terminologi