Habiliteringsvård och samhällsintegrering - Viklund, Margareta; Linder, Bengt (Socialmedicinsk tidskrift, 1982)
Handikappade ungdomar har ofta svårigheter att efter sin skolgång få meningsfull sysselsättning och ett bra boende ute i samhället. Margareta Viklund och Bengt Linder från Landstingsförbundets socialavdelning redovisar i detta inlägg sin syn på viktiga åtgärder och förändringar för att möjliggöra ungdomars integrering i samhället.