Bokrecensioner - Aspelin, Erland; Berggren, Lennart (Socialmedicinsk tidskrift, 1982)
Böcker som recenseras är: KJELL E JOHANSON: Social utslagning, organiserad och ekonomisk brottslighet KNUT NAESS: Läkemedelshandboken