Bokrecensioner - Costa m fl, Filipe (Socialmedicinsk tidskrift, 1981)
Böcker som recenseras är: BJÖRN MAGNÉR: Hur vet du det? YLVA RONNE: Sjukvårdsrätt SIV WIDERBERG: Mamma Pappa Barn SOCIALSTYRELSEN REDOVISAR 1980: 5: Sjukdom - ett relativt begrepp BERIT HEDEBY: "Mitt liv är mitt" Fyra böcker om vår miljö: 1. Andersson. M: Asbestarbetarna berättar.Liber Förlag. Stockholm, 1980. 2. Arbetslivsforskning. En sam manställning av forskning inom arbetslivets områden stödda av Riksbankens jubileumsfond 1965-1977. Riksbankens jubileumsfond 1980: 3. Stockholm 1980. 3. Sekretariatet för framtidsstudier. Kemisamhället och hälsan. Pro jektet "Omsorgen i samhället" Sanne C., Stockholm 1980. 4. Socialstyrelsen. Olyckor och till bud. Medicinteknisk säkerhet. Socialstyrelsen redovisar 1980: 4. Stockholm 1980. JEAN BAKER MILLER: En ny kvinnopsykologi