"Öppet hus på dagis" - Wiklund, Lillemor (Socialmedicinsk tidskrift, 1982)
Lillemor Wiklund berättar här om ett försök som Röda korset inlett med äldre människor som frivilliga besökare på daghem och förskolor. Man vill bidra till att minska klyftan mellan generationerna och samtidigt ta tillvara den ofta förbisedda resurs som de äldre utgör i samhället.