Nytt från FSS: De unga lagöverträdarna - FSS - Föreningen Sveriges Socialchefer (Socialmedicinsk tidskrift, 1982)
Justitiedepartementet har berett Föreningen Sveriges Socialchefer (FSS) tillfälle att avge yttrande över Brottsförebyggande rådets promemoria (PM 1982: 3) "De unga lagöverträdarna. Åtgärder vid brott av ungdomar under 15 år".