Nytt från FSS : LVM - Red: Arne Borg, FSS Föreningen Sveriges Socialchefer (Socialmedicinsk tidskrift, 1981)
Vid Föreningen Sveriges Socialchefers årsmöte den 21 september 1981 antogs enhälligt ett uttalande inför riksdagsbehadlingen av regeringens proposition om lag om vård för vissa missbrukare enligt följande: Den nya socialtjänstlagen, som riksdagen enhälligt beslöt om förra året, skall börja tillämpas om tre månader. Förberedelserna för reformen har gått in i sitt slutskede runt om i landets kommuner. Föreningen Sveriges Socialchefer har i anknytning till dessa förberedelser varit samlade till studiedagar under temat FEM I TOLV.