Bokrecensioner - Aurelius, Göran; Lassenius, Börje (Socialmedicinsk tidskrift, 1981)
Böcker som recenseras är: KJELL ÖBERG (edit): Att leva med mångfalden. En antologi från diskrimineringsutredningen JOHN C NEMIAH: Symptomene og det ubevisste