Bokrecensioner - Fisk m fl, Sven (Socialmedicinsk tidskrift, 1980)
Recenserade böcker: LENNART JONASSON, LARS SVEDBERG m fl: Vart tar "gubbarna" vägen? JAY HALEY: Familjeterapi - hur man löser problem POCKETTIDNINGEN R. nr4/1979: Internt. Prisma, Lund 1979. 144 s MARA SELVINI PALAZZOLI: Anorexi ULF LINDQUIST: Rattfylleri