I dagens frågor - Söderberg (Red), Sten (Socialmedicinsk tidskrift, 1980)
Notisernas rubriker: Att få sin egen doktor Allmänläkare - specialist ingen motsats Blodgivare behövs Märklig bullerforskning i Lund Äldreomsorgen - höga ambitioner Trafikfarliga läkemedel Dövas krav på TV Skattefritt lättöl gynnar nykterhet! De flesta äldre klarar sig själva Invandrarna ger bra förslag