Bokrecensioner - Wallin m fl, Ulla (Socialmedicinsk tidskrift, 1980)
Recenserade böcker är: BENGT ABRAHAMSSON & OWER0REN: Chansen att förändra ARNE HILLBO: Lagar och politik kring alkohol JONAS WIDGREN: Svensk invandrarpolitik