Visst behöver främjandelagen användas - Borg, Göran (Socialmedicinsk tidskrift, 1979)
Det finns tre olika grader av insatser att övertyga arbetsgivare att anställa arbetshandikappade. Att diskutera, att subventionera eller använda den lagstiftning som finns. Denna lag är främjandelagen, vilken det nu är dags att begagna sig av eftersom andra insatser inte löst problemen för dem som har den allra sämsta möjligheten att finna ett arbete.