Betingat arbetsföra - erfarenheter från Volvo Skövdeverken - Heijbel, CA (Socialmedicinsk tidskrift, 1979)
I artikeln riktas uppmärksamheten på den stora grupp arbetstagare med handikapp, som är fullt verksamma på den reguljära arbetsmarknaden - de betingat arbetsföra. Förebyggande åtgärder riktade mot denna grupp bör verksamt kunna reducera utslagningsriskerna. Behovet av mer omfattande medverkan från företagshälsovården poängteras.