Socialvården och de arbetshandikappade - Borg, Arne (Socialmedicinsk tidskrift, 1979)
Få yrkesgrupper är mer medvetna om olika konsekvenser av långvarig arbetslöshet än socialarbetarna. Vidstående artikel är en sammanställning och utveckling av synpunkter som inom socialvården framförts i samband med remissbehandlingen av sysselsättningsutredningens betänkande "Arbete åt handikappade".