Bokrecensioner - Samuelsson m fl, Johnny (Socialmedicinsk tidskrift, 1979)
Recenserade böcker: TINE BRYLD & SVEND AAGE PEDERSEN: Rene og Danfoss R. FISH, P. WATZLAWICK & J. WEAKLAND: Förändring DESMOND MORRIS: Människan - en fälthandbok CLAIRE WEEKES: Torgskräck