Psykiatrins omvandling: Paul Sivadon och institut Marcel Riviere, Samtal med Paul Sivadon, Sjukhuset Lannemezan - Poska-Laaman, Tatiana (Socialmedicinsk tidskrift, 1979)
Den psykiatriska vården har de senaste decennierna förändrats på många håll i världen. I följande artiklar skildrar fil dr Tatiana Poska-Laaman reformarbetet på två franska psykiatriska sjukhus.