Social utblick - Wiklund, Villy (Socialmedicinsk tidskrift, 1978)
Bättre barnmiljö var temat på Föreningen Sveriges Socialchefers studiedagar i Falun hösten 1976. Tillsammans med ett par medlemmar i föreningen samt några representanter från Sveriges Förskollärares Riksförbund och Svenska Kommunalarbetareförbundet deltog jag i en arbetsgrupp, som hade till uppgift att i en rapport till konferensen belysa kvalitetsfrågorna inom förskoleverksamheten. Tillsammans med anföranden under konferensen blev det en bok om Bättre barnmiljö, som tryckts i 5 000 ex. Nu finns det bara 100 ex kvar.