Bokrecensioner - Bygren, Lars Olof; Hellström, Hilding (Socialmedicinsk tidskrift, 1978)
Recenserade böcker: ROLF HANOA: Socialmedisinske behov og uforhet i et saneringsstrek i Oslo LENA SEWALL: Bibliotek på sjukhus