I dagens frågor - Söderberg (Red), Sten (Socialmedicinsk tidskrift, 1978)
Rubriker I dagens frågor: 100 000-tals barnolycksfall Sverige Mopedhjälm obligatorisk - när den finns Nobels medicinpris - brygga mellan kropp och själ Forskarexamina minskar Bättre kontakt med patienter Smittskyddslagen ändras USA:s uttåg ur ILO efter politiskt missbruk Ahlmark om jämställdhet: orättvisan borta Arbetsmiljölagen antagen Var tredje socionom vill byta jobb Lite skolhistoria Socialutredningen och landstingen Ny klagoordning i socialförsäkringen